Motel Mozaïque

Categorie

Over Motel Mozaïque

Motel Mozaïque organiseert een festival en meerdere concerten in Rotterdam, in samenwerking met verschillende partners in de stad zoals Rotown, Theater Rotterdam en BIRD.

Ontdek de urgentste nieuwe muziek, kunst en performances op de mooiste venues en onverwachte locaties van Rotterdam. Elk jaar is het Motel Mozaïque Festival in april op meerdere locaties in de binnenstad van 010. Het festival presenteert meer dan 150 concerten, performances, guided tours en expo’s van internationale en nationale artiesten. Motel Mozaïque creeërt met het programma een mozaiek aan stijlen, culturen en locaties: van Malinese afropunk tot intieme singer-songwriter. En van concert in een kerk tot feest op het dakterras van het Groot Handelsgebouw. Verwacht het onverwachte. 

Mijn opdracht

Als coördinator ben ik de spil tussen het team marketing & communicatie en de zakelijke en artistiek leider, programmeurs en producenten. Het team Marketing & Communicatie bestaat uit vier medewerkers (coördinator, medewerker, assistent en stagiaire). Binnen dit team maak ik het overkoepelende marketingcommunicatieplan, stuur ik het team aan en zorg ik voor een succesvolle uitvoering en inzet van alle media.

Resultaten

– MOMO 17: uitverkochte zaterdag.
– MOMO 18: uitverkochte donderdag, zaterdag en zaterdagnacht.
– MOMO 18: >650.000 euro aan free publicity.
– Ruim 50 nieuwe samenwerkingen met jonge makers.
– Nieuw mission statement voor stichting Motel Mozaïque.

MOMO 2018 zaterdag door Rosa Quist 3

Foto’s door Rosa Quist, Charlotte van den Arend, Charlotte Boekhout.