About

Hoe bouw je aan een sterk cultuurmerk met een betrokken fanbase? Hoe draag je met jouw merk bij aan een positieve toekomst? Hoe maak je kunst en cultuur toegankelijk voor iedereen? En hoe creëer je culturele of sociaal maatschappelijke programma’s met impact? 

In 2015 is Studio Welp opgericht door Kelly Leeuwis, om organisaties en projecten in de creatieve en duurzame industrie te helpen meer impact te realiseren. Met een creatieve en analytische blik ontwikkelt Studio Welp daarvoor onderscheidende evenementen en creatieve marketingconcepten. We zoeken naar de kracht van het merk, ontwikkelen vanuit die kracht een strategie en volgen dit op met concrete activiteiten die inspireren. Daarin zijn in onze optiek de durf om nieuwe dingen uit te proberen, andere verbindingen te leggen en samen te werken met je omgeving onmisbaar. Zo zorgen we voor een sterk merk dat vandaag én morgen urgent blijft.

Studio Welp heeft een groot netwerk aan freelancers met elk een eigen expertise. Daardoor is Studio Welp in staat om voor elke opdracht het meest ideale team samen te stellen, afgestemd op jouw vraag.

Bijzondere projecten uit de koker van Studio Welp


De eerste yogalessen in een Nederlands museum
Opdrachtgever: Centraal Museum
Foto: Ruud Voest


Utrechtse iconen naar buiten: muurkunstwerken
Opdrachtgever: Centraal Museum
Fotografie: Boy Berends

MOMO 2018 zaterdag door Rosa Quist 3

Open call: Bouw je eigen feest tijdens MOMO
Opdrachtgever: Motel Mozaïque
Fotografie: Rosa Quist (hiphopcollectief Green Cabin)

Opdrachtgevers
Een aantal organisaties waar Studio Welp mee samenwerkt of heeft gewerkt: Motel Mozaïque, Centraal Museum, Theater Rotterdam, TivoliVredenburg, Museum Boijmans Van Beuningen, RAUM, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, IMPAKT Festival, Sharing Arts Societies, Art Rocks, Klein New Orleans Festival,  Pluk de Nacht Festival, Stukafest Utrecht, 3voor12/Utrecht, Utrecht Popprijs, Dance.nl, Mpodia e.a.

Meer weten over Studio Welp en wat we voor jou kunnen betekenen? Mail ons gerust.

Tot snel,
Kelly, founder Studio Welp