About

Hoe bouw je een sterk merk op met een betrokken fanbase? Hoe word je relevant(er) voor jongeren en een diverser publiek? En hoe bouw je een betekenisvolle relatie op met je publiek, makers en bedrijven?

In 2015 ben ik, Kelly Leeuwis, Studio Welp gestart om organisaties en projecten in de creatieve industrie te helpen het beste uit zichzelf te halen. Met mijn creatieve & analytische blik bouw ik aan marketingstrategieën en concepten voor sterke merken. Ik zoek naar de kracht van het merk, ontwikkel vanuit die kracht een strategie en volg dit op met concrete activiteiten die inspireren. Daarin zijn in mijn optiek de durf om nieuwe dingen uit te proberen en samen te werken met je omgeving onmisbaar.

MOMO 2018 zaterdag door Rosa Quist 3
Game of Skate van hiphopcollectief Green Cabin – 1 van de geselecteerden van de Open Call die ik voor Motel Mozaïque initieerde. Foto: Rosa Quist
Start bij de basis

Elk begin start bij een verhaal. In dit geval jouw verhaal. Ik stel vragen, adviseer je bij het vinden van de antwoorden, en help je waar nodig bij het opstellen van jouw mission statement. Met dit statement en een set merkwaarden, ga ik aan de slag. Ik analyseer en ga in gesprek met publiek, makers, vrijwilligers en niet-bezoekers. Deze input vormt de fundering voor het bedenken van een scherpe marketingstrategie die ik ook voor je uitrol. Van nieuwe concepten tot guerrilla street-art. En van het opbouwen van een community tot geheime concerten voor fans. Zo zorgen we ervoor dat we samen aan een sterk merk bouwen dat vandaag én morgen urgent blijft.

“Who are you?”
Caterpillar – Alice in Wonderland

Opdrachtgevers
Een aantal organisaties waar Studio Welp mee samenwerkt of heeft gewerkt: Motel Mozaïque, Centraal Museum, Theater Rotterdam, TivoliVredenburg, Museum Boijmans Van Beuningen, RAUM, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, IMPAKT Festival, Sharing Arts Societies, Art Rocks, Klein New Orleans Festival,  Pluk de Nacht Festival, Stukafest Utrecht, 3voor12/Utrecht, Utrecht Popprijs, Dance.nl, Mpodia e.a.

Meer weten over Studio Welp en wat ik voor jou kan betekenen? Bel, mail of app me gerust.

Tot snel,
Kelly